Marcel Ciolacu respinge cererea de demitere a șefului AEP făcută de USR! Reacția președintelui PSD

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, a declarat că nu consideră necesară demisia președintelui Autorității Electorale Permanente (AEP), Toni Greblă, în ciuda solicitărilor făcute de Uniunea Salvați România (USR).

Într-o conferință de presă, Ciolacu a afirmat: „Nu. Dar domnul Toni Greblă organizează saci pe străzi? Eu înțeleg, e greu să pierzi, dar trebuie să existe și demnitate în politică”.

„Nu. Dar domnul Toni Greblă organizează saci pe străzi? Eu înţeleg, e greu să pierzi, dar trebuie să existe şi demnitate în politică. Nu poţi acum patru ani să spui un lucru şi acum să spui alt lucru, în funcţie de cum ţi-a convenit. Acelaşi lucru e şi cu data alegerilor. Nu poţi să spui un lucru acum câteva luni şi acum alt lucru, dacă vrem ca aceşti tineri şi dumneavoastră, mult mai tineri decât mine, să aveţi o democraţie într-un stat consolidat şi de respect. Prea mult timp s-a mers cu ură, cu diversiune. Uitaţi-vă la ce se întâmplă acum, nu mai creează nicio emoţie negativă, fiindcă românii ştiu adevărul. Ipocrizia cred că la aceste alegeri a luat sfârşit”, a declarat Marcel Ciolacu.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri