Travis Scott, arestat! Artistul hip-hop, a creat probleme în Miami Beach

Travis Scott a fost arestat pentru „tulburarea ordinii publice și violare de domiciliu”, după ce a făcut scandal pe o barcă închiriată, la Miami Beach Marina.

Rapperul a fost arestat la ora locală 04:35, potrivit înregistrărilor oficiale. O informare de pe site-ul web al Departamentului de Corecție din Miami-Dade precizează că un bărbat de 33 de ani cu numele Jacques Bermon Webster a fost reținut, scrie BBC.

Postul de știri local WSNV-7 a raportat că arestarea a fost legată de o tulburare pe o barcă închiriată la Miami Beach Marina. Poliția a fost chemată la Miami Beach Marina după ce Scott a avut o altercație cu proprietarul unei ambarcațiuni charter.

Scott „s-a înfuriat și a înjurat, apoi a plecat și s-a întors pentru a face scandal și mai mult”, a relatat postul de televiziune.

Poliția a fost chemată pentru a răspunde la o reclamație în cazul unor oameni care se luptau pe un iaht, scrie CNN. Ofițerii l-au observat pe Scott țipând la ocupanți, iar ofițerii au putut „simți un miros puternic de alcool”, se arată în declarația polițiștilor.

Lui Scott i s-a spus să plece sau o să fie arestat, apoi acesta s-a dus la un vehicul și a părăsit portul de agrement. S-a întors aproximativ cinci minute mai târziu, a ignorat ordinele ofițerilor de a nu merge spre iaht și „a început să țipe din nou, devenind agitat, tulburând liniștea” și a fost luat în custodie, se mai arată în raportul poliției.

„Pârâtul a recunoscut ulterior că a băut alcool și a declarat: „Este Miami”.

Travis Scott a fost eliberat ulterior pe baza unei cauțiuni de 650 de dolari. 

Turneul său european urmează să înceapă în Olanda pe 28 iunie și este așteptat și în România, la un festival de muzică trap.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri