NICOLAS CAGE, SPERIAT DE INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ: „NU VREAU CA INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ SĂ-MI FURE CORPUL ȘI FAȚA DUPĂ CE MOR!”

Nicolas Cage a declarat într-un interviu pentru The New Yorker că este îngrozit de inteligența artificială și speră că scanările corporale recente pe care a trebuit să le facă pentru două proiecte viitoare nu vor fi folosite ca referință pentru tehnologia inteligenței artificiale pentru a-l recrea pe ecran după moartea sa.

Cage va juca în serialul live-action Spider-Man Noir de la MGM+ și Amazon Prime Video, care i-ar oferi cel mai important rol de televiziune de până acum. El a recunoscut că televiziunea nu l-a atras niciodată, dar „ceea ce m-a interesat a fost timpul pe care l-aș fi avut să exprim ceva”.

„L-am văzut pe Bryan Cranston în „Breaking Bad” uitându-se la o valiză pentru jumătate din episod”, a spus Cage. „Doar el pe podea uitându-se la o valiză gândindu-se: „Ce este în ea? Fac asta? Nu fac?’ M-am gândit: ‘Nu avem timp să facem asta în filme.’ Așa că asta mi s-a părut o oportunitate de a profita puțin. Nu știu dacă proiectul pe care îl explorez își propune asta.”

Cage a dezvăluit, de asemenea, că trebuie să facă două scanări pentru un alte proiecte: „Trebuie să mă bage într-un computer și să se potrivească cu culoarea ochilor mei și să-i schimbe – nu știu”, a spus el. „Vor să-mi fure corpul și să facă tot ce vor cu el prin AI. … Doamne, sper că nu AI, sunt îngrozit de posibilitatea asta. Adică, ce vei face cu corpul meu și cu fața mea când voi fi mort? Nu vreau să facă nimic cu ele!”

 

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

Ultimele știri