SCANDAL ÎN STAȚIA BASARAB: DOI BĂRBAȚI AR FI FĂCUT ACCESUL PRIN TURNICHEȚI FOLOSIND O SINGURĂ CARTELĂ. CUM AU PROCEDAT CÂND AU FOST OPRIȚI DE PAZNICI

Poliţiştii din Capitală au demarat cercetări, după ce doi bărbaţi ar fi făcut accesul prin turnicheţi folosind o singură cartelă. Când au fost opriți de agenții de pază, unul dintre ei a folosit un spray lacrimogen.

”Astăzi, 9 iulie 2024, în jurul orei 14:20, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Brigada de Poliţie pentru Transportul Public, a fost sesizată cu privire la faptul că, în staţia de metrou Basarab, din Sectorul 1, mai multe persoane s-ar agresa fizic. Poliţiştii s-au deplasat cu operativitate la faţa locului şi au constat că cele sesizate se confirmă”, a transmis, marţi, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a explicat că, în urma primelor verificări s-a stabilit faptul că doi bărbaţi ar fi făcut accesul prin turnicheţi, în incinta staţiei, folosind o singură cartelă, fiind opriţi de către agenţii de securitate, iar ulterior ar fi izbucnit un conflict spontan între aceştia.

”Astfel, au fost identificaţi doi bărbaţi, în vârstă de 22, respectiv 60 de ani, care au fost conduşi la sediul subunităţii. Precizăm faptul că în timpul evenimentului bărbatul în vârstă de 60 de ani ar fi folosit un spray iritant-lacrimogen, care a fost ridicat de poliţişti”, a mai transmis sursa citată.

Cercetările sunt continuate de Brigada de Poliţie pentru Transport Public – Serviciul Poliţie Metrou, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri