INCENDIU PUTERNIC ÎN SECTORUL 2, ZONA COLENTINA. PESTE 6 CASE AFECTATE

Un incendiu de proporții a izbucnit în Sectorul 2 al Bucureștiului, în zona Colentina. Flăcările au cuprins rapid peste șase case.

Incidentul a fost raportat la ora 7 dimineața, iar echipajele de pompieri au sosit prompt la fața locului. Intervenția lor a fost însă îngreunată de lipsa accesului imediat la hidranți, ceea ce a complicat semnificativ eforturile de stingere a incendiului. După mai multe încercări, pompierii au reușit să găsească o sursă de apă adecvată pentru a lupta cu flăcările.

O femeie în vârstă de 95 de ani, a fost scoasă dintr-una dintre casele afectate. Aceasta a primit îngrijiri medicale la fața locului.

”Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București, incendiul a afectat mai multe proprietăți, inclusiv case și anexe, acoperind o suprafață totală de aproximativ 700 de metri pătrați. Autoritățile încă investighează cauzele care au dus la izbucnirea incendiului și evaluează pagubele produse.

Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la un ansamblu de locuințe în str. Lanului.

Sunt afectate mai multe proprietăți (case și anexe), pe o suprafață de aproximativ 700 mp. Au fost alertate în mod progresiv 12 autospeciale de stingere.

O persoană în vârstă de 95 ani a fost asistată medical de echipajul SMURD.

Acționăm pentru stingere de la înălțime, folosind autoscara, respectiv de pe două străzi folosind dispozitiv de la autospecialele de stingere cu apă și spumă.

Alimentarea se realizează de la hidranții stradali, care prezintă o presiune scăzută din cauza cantității mari de apă utilizată, respectiv din alte surse din apropiere.” a transmis ISUBIF.

În acest moment incendiul este localizat

Sursa: Realitatea de Bucuresti

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri