APLICAŢIE PENTRU JUCĂTORII DE LOTO

Nu mai trebuie să vă deplasaţi la agenţie pentru a juca la loto. Loteria Română pune la dispoziţia jucătorilor o aplicaţie prin care se pot achiziţiona biletele la jocurile de tip loto.

Jucătorii Loteriei Române au la dispoziţie încă o aplicaţie – joc-loto.loto.ro – prin care pot achiziţiona online bilete la jocurile de tip loto tradiţional, respectiv Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Noroc Plus şi Super Noroc.

Achiziţionarea biletelor de joc de pe aplicaţia software se face prin accesarea secţiunii dedicate a site-ului oficial al Loteriei Române, respectiv www.joc-loto.loto.ro.

Preţul biletelor este acelaşi cu cel din agenţiile loto, iar câştigurile se achită, ca şi în cazul biletelor jucate în agenţiile loto, în orice agenţie loto proprie sau mandatară/la casieriile reşedinţă de judeţ/la sediile punctelor de lucru judeţene sau la casieria centrală a Loteriei Române, în funcţie de valoarea acestora, scrie Agerpres.

„Acest nou parteneriat se înscrie în linia strategiei comerciale pe care am dezvoltat-o în scopul facilitării accesului la joc şi a diversificării canalelor de vânzare a produselor loto în mediul online. Interesul manifestat de către jucători pentru această modalitate practică şi la îndemână de achiziţionare a biletelor la jocurile loto preferate reprezintă cea mai bună confirmare a faptului că acest demers este un succes şi că este important să continuăm să ne dezvoltăm în această direcţie”, a declarat directorul general al Companiei Naţionale „Loteria Română”.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri