PREMIERUL MARCEL CIOLACU A VIZITAT-O PE NATALIA INTOTERO LA SPITAL

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a făcut o vizită la spital miercuri pentru a o vedea pe Natalia Intotero, ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, internată după un accident în localitatea Racoviţa. „Am vizitat-o astăzi pe Natalia Intotero şi veştile sunt bune. Are un tonus bun şi se va recupera rapid”, a declarat prim-ministrul pe pagina sa de Facebook, unde a publicat și două fotografii cu ministrul Familiei.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Vâlcea, maşina în care se afla Natalia Intotero s-a ciocnit cu un alt autovehicul condus de o femeie de 41 de ani, răsturnându-se într-un şanţ de la marginea drumului.

„Din verificările efectuate de către poliţişti s-a stabilit că o femeie de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 32 de ani. În urma coliziunii, o femeie care se afla într-unul dintre cele două autoturisme a fost preluată de o ambulanţă, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele evenimentului”, au informat reprezentanţii IPJ Vâlcea.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri