ANCHETĂ DNA LA FARUL CONSTANȚA: CIPRIAN MARICA ȘI FOȘTI OFICIALI, CERCETAȚI PENTRU ABUZ ÎN SERVICIU

DNA Constanța a inițiat o anchetă penală împotriva unor foști funcționari publici din cadrul Consiliului Județean Constanța și a foștilor proprietari ai Clubului Sportiv Farul Constanța, printre care se numără și Ciprian Marica. Aceștia sunt cercetați pentru infracțiuni de abuz în serviciu și complicitate la abuz în serviciu în dosarul penal nr. 149/P/2019.

Potrivit documentelor, funcționarii din cadrul Consiliului Județean Constanța, responsabili cu procedura de selecție publică de proiecte și atribuirea finanțării nerambursabile pentru activități sportive, au stabilit în mod nelegal și discriminatoriu eligibilitatea Asociației Sportive Club Sportiv Farul Constanța. Acest lucru a dus la încheierea contractului de finanțare nerambursabilă nr. 21124/09.08.2018.

În baza acestui contract, au fost lichidate și ordonanțate cheltuielile aferente celor trei tranșe plătite Asociației Sportive Club Sportiv Farul Constanța, prejudiciind bugetul UATJ Constanța cu suma de 835.757,26 lei. Această sumă reprezintă și folosul necuvenit obținut de asociația sportivă prin reprezentanții săi, Ciprian Marica, Florin Stoian și Vlad Manea.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri