SCANDAL ÎN POLITICĂ: GEORGE SIMION CRITICĂ LIPSA DE TRANSPARENȚĂ A LUI MARCEL CIOLACU PRIVIND REZULTATELE LA BACALAUREAT

Liderul partidului AUR, George Simion, lansează un nou val de critici la adresa președintelui Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu. Într-o declarație recentă, Simion a ținut să sublinieze parcursul său academic, menționând că a absolvit unul dintre cele mai prestigioase licee din București, Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”. Totodată, el a precizat că, spre deosebire de Ciolacu, își amintește cu exactitate nota obținută la examenul de Bacalaureat, aceasta fiind 9,69.

Cu o doză de ironie, Simion a adăugat că nu consideră obligatoriu ca un politician de top să fi promovat examenul de Bacalaureat, făcând o aluzie la fostul președinte al României, Nicolae Ceaușescu, care a fost cizmar înainte de a deveni liderul țării. Cu toate acestea, Simion a ținut să menționeze că el personal a reușit să treacă cu brio de această etapă importantă a vieții academice.

Liderul AUR a continuat prin a afirma că, deși nu se consideră în măsură să judece situația lui Marcel Ciolacu în ceea ce privește absolvirea liceului, el poate vorbi în dreptul său, subliniind încă o dată faptul că a promovat examenul de Bacalaureat.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri