S-a dat startul la NEGOCIERI pentru funcțiile cheie în viitorul Guvern! ȘEDINȚĂ DE URGENȚĂ la Ciolacu în birou

0
134

Liderii PSD s-au reunit, marti, in biroul lui Marcel Ciolacu de la Parlament. Vorbim despre o sedinta la care participa Marian Neascu si Sorin Grindeanu.

Pe surse stim ca PSD ar intentiona sa il nu il mentina pe Grindeanu in viitorul Executiv, la Transporturi, minister pe care il conduce si in prezent. 

Marian Neacșu (PSD) deține funcția de secretar general al Guvernului (SGG), fiind numit in aceasta functie in luna decembrie a anului trecut printr-o decizie a premierului in functie Nicolae Ciuca (PSD).

In prezent, se dau lupte grele in interiorul Coaliieie inainte de rotativa care va duce la schimbarea premierilor si a ministrilor din Guvern. Acesta este si motivul pentru care PNL și PSD fac sedințe paralele, in care decid cine va pleca acasa si cine va intra in noul Cabinet care va fi condus de Marcel Ciolacu, cel mai probabil din iunie.

Ce este cert pana in momentul de fata este că vor aparea noi nume la Palatul Victoria, lucru confirmat insusi de liderul PNL Nicolae Ciuca. El a spus insa ca Marcel Ciolacu va avea ultimul cuvant in acest sens, in calitatea sa de premier, după ce partidele vor stabili listele, iar acestea vor fi aprobate de forurile superioare statutare. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.