Haos aerian în Europa. Cum a ajuns o cursă Anglia – Turcia să dureze o zi?

Perioada de vârf a vacanțelor de vară provoacă haos în traficul aerian, iar cele mai mari probleme le au companiile low cost, care asigură și cele mai multe curse. Un pasager a relatat pe rețelele de socializare cum o cursă din Turcia în Anglia a ajuns să dureze 24 de ore. Printr-o experiență asemănătoare au trecut, săptămâna trecută, sute de români care se întorceau în țară de la Lisabona.

Un bărbat care urma să zboare din Turcia în Anglia a trecut printr-o adevărată aventură, după ce zborul său a aterizat de urgență în Italia, pasagerii fiind nevoiți să doarmă în aeroport, scrie stiridiaspora.ro

Turistul revoltat a filmat experiența și a pus imaginile pe TikTok, unde au devenit rapid virale.

„Nu zburați cu Wizz Air Airlines. Am zburat din Turcia înapoi în Marea Britanie, dar a trebuit să aterizăm de urgență din cauza unor probleme medicale. Au spus că vor aduce un alt avion.

L-am așteptat 7 ore, dar nu a mai venit, așa că a trebuit să rămânem peste noapte în Italia. De asemenea, ni s-a promis o cameră de hotel pe care nu am primit-o niciodată. Oamenii au început să se enerveze.

(…) Am așteptat timp de 24 de ore”, a relatat bărbatul. 

Sute de români au rămas blocați, zilele trecute, pe aeroporturile din Lisabona și Roma, după ce Wizz Air a anulat mai multe zboruri. Alte două aeronave programate să decoleze de pe Otopeni, vineri după-amiază, au fost reținute la sol, iar pasagerii au aflat că nu mai pot decola spre Roma și Eindhoven.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri