MARCEL CIOLACU: „NU MĂ BUCUR DELOC DE SCOATEREA DIANEI ȘOȘOACĂ DIN CURSA PREZIDENȚIALĂ”

Candidatul PSD pentru funcția de președinte al României, Marcel Ciolacu, a declarat în emisiunea „La Măruță” de la PRO TV că nu se bucură deloc de scoaterea Dianei Șoșoacă din cursa electorală pentru funcția supremă în stat, în urma deciziei luate de Curtea Constituțională. Ciolacu susține că tot „decontul” pentru decizia CCR a venit la el în mod „total gratuit”.

Pe o scară de la 1 la 10, Ciolacu a evaluat la 1 bucuria sa față de anularea candidaturii Dianei Șoșoacă, menționând că această decizie l-a obligat să ia totul de la zero în campania electorală. El a subliniat că prezența Dianei Șoșoacă în cursă nu îl deranja.

Pe de altă parte, candidatul PSD a condamnat derapajele verbale ale Dianei Șoșoacă, declarând că s-a speriat după ultimele declarații ale acesteia, pe care le-a catalogat drept antisemite și contrare valorilor de toleranță ale României.

Recent, Parchetul General s-a autosesizat și a deschis un dosar penal, după ce fostul europarlamentar Vlad Gheorghe a anunțat că va depune plângere penală împotriva Dianei Șoșoacă pentru că ar fi lăudat legionarii și ar fi folosit salutul și scandări specifice mișcării legionare.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri