KELEMEN HUNOR: „ÎN POLITICĂ NU EXISTĂ CANDIDATURI INDEPENDENTE”

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a vorbit marți la Digi24 despre candidații la alegerile prezidențiale și perspectivele acestora de a intra în turul al doilea. Liderul UDMR a subliniat că, în opinia sa, în politică nu poate exista conceptul de candidatură independentă.

Întrebat cu cine va vota în al doilea tur al alegerilor prezidențiale, Kelemen Hunor a evitat să dea un răspuns concret, precizând că această întrebare nu există pentru el în acest moment și că va aștepta până după 2 decembrie pentru a se pronunța.

Referitor la candidatura lui Mircea Geoană, liderul UDMR l-a descris ca fiind un „diplomat bun” care are șanse să intre în turul doi, dar a subliniat că această candidatură nu poate fi considerată cu adevărat independentă, deoarece „în politică, chestia asta că ești independent nu există”.

Kelemen Hunor a menționat că Nicolae Ciucă nu are șanse să intre în turul al doilea „pe fotografia de azi” și a evitat să se pronunțe asupra șanselor lui Marcel Ciolacu de a câștiga alegerile prezidențiale, precizând că totul depinde de adversarul din turul doi.

Președintele UDMR a subliniat că, spre deosebire de alegerile precedente, în acest moment nu se poate anticipa cu certitudine cine vor fi finaliștii cursei prezidențiale. El a adăugat că o confruntare în turul doi între Marcel Ciolacu și George Simion, sugerată de un sondaj comandat de USR, nu este exclusă, dar a evitat să parieze pe această variantă.

În opinia lui Kelemen Hunor, Marcel Ciolacu ar putea câștiga alegerile indiferent de adversar, fie că este vorba de Mircea Geoană, Lasconi sau Nicolae Ciucă, totul depinzând de strategia de campanie, de mesaje și de opțiunea secundă a alegătorilor.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri