Croația este prima finalistă a Ligii Națiunilor!

Naționala Croației a învins Olanda, la Rotterdam, cu 4-2 după prelungiri, și s-a calificat în finala Ligii Națiunilor. Croația va juca în finala Ligii Națiunilor cu Spania sau Italia.

Partida de pe Stadionul de Kuip din Rotterdam a fost condusă de o brigadă românească, centralul Istvan Kovacs fiind ajutat la linii de Vasile Florin Marinescu și Ovidiu Artene.

Olanda a dominat prima parte a meciului și a deschis scorul în minutul 34, când Malen a șutat puternmic, pe jos, în diagonală. La 10 minute după reluarea reprizei secunde, Kramaric a egalat, transfoirmând un penalty, iar Pasalic i-a adus pe oaspeți în avantaj (73).

Bucuria croaților din final a fost oprită de golul lui Lang, marcat în al 6-lea minut al prelungirilor, cu un șut plasat, sub transversală.

Minutele suplimentare au scos la iveală o echipă a Croației care a dat senzația că joacă pe terenj propriu și abia atunci a început meciul. În afara reușitelor lui Petkovic (98) și Modric (116, din penalty), oaspeții au mai marcat o dată, prin același Petkovic, dar golul a fost anulat pentru henț.

Croaţia va întâlni, în ultimul act, câştigătoarea meciului Spania – Italia, programat azi, de la ora 21:45. Finala Ligii Naţiunilor se va juca duminică, de la ora 21:45, iar finala mică are loc în aceeași zi, dar de la ora 16:00, potrivit realitateasportiva.net

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri