Generalul Adrian Ciocârlan, directorul adjunct al SRI, ar urma să fie audiat la DNA în dosarul lui Coldea

Potrivit surselor Realitatea PLUS, ar urma demiterea generalului Adrian Ciocârlan, adjunct în cadrul SRI. Mai mult, Ciocârlan va fi audiat la DNA în dosarul lui Coldea. Urmează să vedem ce se va întâmpla și cu soția lui Florian Coldea, ofițer și șefă a Centrului de Psihologie al SRI, dacă va rămâne în cadrul Serviciului Român de Informații după scandalul în care este implicat Coldea.

Potrivit surselor Realitatea Plus, se așteaptă undă verde pentru plecarea lui Ciorcârlan din funcția de conducere de la SRI, iar propunerea ar fi ajuns deja pe masa președintelui Klaus Iohannis, cel care poate face această schimbare.

Înlăturarea lui Ciorârlan, care a fost menționat în dese rânduri drept un apropiat al generalului Florian Coldea, ar avea legătură cu o iminentă convocare a generalului la DNA, pentru audieri în dosarul caracatiței generalilor Coldea și Dumbravă.

Dumitru Iliescu, fost șef SPP: Au fost presiuni foarte mari asupra lui Hellvig să-l mențină pe Coldea, în special din exterior. Primea ordine de la el. Ciocârlan, parte din Statul Paralel

Pe de altă parte, este ciudat de ce întârzie o decizie legată de Dorina Coldea, care în continuare este șefa Centrului de Psihologie al SRI.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri