Gheboasă, dus la DIICOT pentru audieri, într-un dosar de trafic de droguri. Artistul a fost ridicat din București

Interpretul Gheboasă a fost adus la audieri vineri, la DIICOT, într-un dosar de trafic de droguri. Controversatul traper a fost săltat de oamenii legii din București și nu este clar ce calitatea are în dosar.

Conform unui comunicat oficial emis de DIICOT, investigația vizează un dosar în care un minor de 17 ani este inculpat. Acesta este cercetat și acuzat că luna trecută a distribuit cantități de cannabis, inclusiv unor elevi, în apropierea unei școli.

În cadrul acestui dosar, au avut loc mai multe percheziții, iar Gheboasă este printre cei investigați, potrivit unui post TV. Cu toate acestea, calitatea sa exactă în acest caz nu este clară în acest moment.

„La data de 01.03.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Dâmbovița au dispus reținerea unui inculpat minor (17 ani), cercetat pentru săvârșirea infracțiuni de trafic de droguri de risc.

Din cercetările efectuate a rezultat că,  în luna februarie 2024, inculpatul a comercializat și a oferit cu titlu gratuit, diferite cantități de canabis inclusiv unor minori (elevi), atât în proximitatea unității de învățământ unde sunt înmatriculați aceștia, cât și în locuința sa.

În urma percheziției domiciliare efectuate, au fost identificate și ridicate resturi de țigarete confecționate artizanal, un grinder cu urme de materie vegetală, precum și alte mijloace de probă.

A fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dâmbovița cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri